WIE BEN IK

Vivian Meijer

Ik ben Vivian en vind het heerlijk om mooie wandelingen te maken in de natuur. Daarnaast doe ik graag aan klimmen, yoga en geniet ik ontzettend van lekker koken en gezellige dingen ondernemen.   

Na mijn opleiding Voeding en Diëtetiek ben ik me als diëtist verder gaan specialiseren in de psychologie achter eetgedrag. Weten wat goed voor je is en doen wat goed voor je is zijn twee verschillende dingen. Ik weet uit eigen ervaring hoe een eetprobleem je kan beperken in hoe je in het leven wilt staan. 

Het is mijn missie om je te laten ervaren hoe de juiste voeding, leefstijl en mindset je helpen om je lichamelijk én geestelijk in balans te voelen. Met vriendelijkheid naar jezelf te kijken. Ik word er blij van om samen met jou te werken naar gedragsverandering en daarmee; het behalen van doelen. Een levensstijl die echt bij jou past. Mijn benadering is positief. Ik ga graag samen met jou op zoek naar wat je echt nodig hebt en hoe je dit kunt bereiken, nu en in de toekomst.  

Opleiding:

  • HBO – Voeding & Diëtetiek: diëtist 

Post-HBO specialisaties:

  • Uit de ban van emotie eten 
  • Leefstijlcoach
  • NLP practitioner 
  • Behandeling bij eetstoornissen
  • Cognitieve gedragstherapie voor diëtisten 
  • Positieve psychologie

Cliënt ervaringen

''Ik ben bij Vivian terecht gekomen via een verwijzing van mijn psycholoog. Ik liep daar voor mijn eetprobleem, en zij stuurde mij naar Vivian voor hulp over wetenswaardigheden over eten en dergelijke! Ik zag er erg tegenop, maar eenmaal bij Vivian op gesprek was alle spanning weg. Ik voelde gelijk een goede klik. Wat een lieve zorgzame en betrokken vrouw is zij. Ik heb veel goede adviezen en schema's van haar gekregen, waar ik erg veel aan heb!! Ik ben zelfs na tig jaren strubbelen met mijn eetprobleem door Vivianne's goede uitleg weer gewoon gaan eten, Dus dank voor je betrokkenheid en warme gevoel welke ik heb mogen ontvangen. Zij is zeer kundig en sociaal op haar werkgebied. Ik ben een zeer tevreden persoon!!''
-Monique ten Boden-
''Het was voor mij best een stap om naar een diëtist toe te stappen, echter is het de beste keuzes die ik gemaakt heb. Vivian is niet iemand die je een bepaald eetpatroon wilt aanpraten, maar juist iemand die je bewust maakt van voeding en inzicht geeft in terugkerende eetpatronen. Diëten hoeft dus niet te betekenen dat je niks meer mag of dat je alleen maar quinoa moet eten. Ik eet ook nog gewoon alles, alleen weet ik met hulp van Vivian wat er in mijn eten zit en hoe ik met mate kan genieten van al het lekkere eten. Ik zal namelijk altijd van lekker eten blijven houden 🙂 Vivian is een hele lieve vrouw waarbij je je ei kwijt kunt. Ze stelt je op je gemak en het diëten voelt dus niet als een streng regime. Als je nog twijfels hebt dan zou ik zeggen gewoon doen. Het is de beste keuze voor mij geweest die ik had kunnen maken.''
-Corine Gielen-

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?